La vinculació de Maria Pina al poble del Genovés cada vegada és més estreta i prova d’això és la successió de vivències que es produeixen entre tots dos.

En una setmana la vinculació entre el poble i la jugadora s’ha manifestat en varis aconteixements, dels quals tots ells van en benefici d’allò que en el Genovés, a través del seu club treballen a diari. La formació educativa a través de l’esport dels més menuts, dels xiquets i xiquetes en categories de formació.

SONY DSC

Primer va ser el XVé Torneig Alevi de Minibàsquet, on la pròpia Maria, a més d’aparèixer en les samarretes del campionat va ser l’encarregada de lliurar el premi al Campió del Torneig, l’equip Aleví del Joventut de Badalona que va guanyar en la final a l’equip de l’Acadèmia Víctor Claver.

Poc després presentava al Museu de la Pilota en una emotiva roda de premsa el Campus de Bàsquet Maria Pina PRO, junt a tot l’equip d’entrenadors i el propi alcalde de la localitat, Pere Revert.

Una presentació on tant Maria Pina com l’alcalde del Genovés ressaltaven el caràcter formatiu d’aquest tipus d’activitats i que per quart any consecutiu, la pròpia Maria Pina havia decidit organitzar-lo al Genovés.

SONY DSC

El campus des del dilluns dia 3 de juliol està en funcionament en el torn de minibàsquet. Un campus que des de fa setmanes està complet i on xiquets i xiquetes gaudeixen, tant del Campus Maria Pina com del poble del Genovés.