El mexicà Edgar «Tepa» arriba a l’Ontinyent C.F. | Yo soy noticia


L’Ontinyent CF i Édgar «Tepa» Solís han firmat el compromís que els unirà per a la temporada 2017/2018. El jugador mexicà arriba provinent del CAI Panamá, on ha jugat la LNA (Liga Nacional de Ascenso) per a la que ha acabat classificant-se per a la promoció d’ascens i materialitzant-lo.

Edgar Iván Estuardo Solís Castillón (5 de març de 1987, Guadalajara – Jalisco)  té 30 anys i pot jugar tant de lateral com d’interior esquerre. Compta amb una dilatada trajectòria en el futbol centre-americà.

Els seus inicis es remunten CD Guadalajara o «Chivas», creixent en les categories inferiors fins debutar amb el primer equip a les ordres de Benjamín Galindo el 24 de setembre de 2005. En 2007 va eixir cedit al Querétaro FC i tornà al Chivas Rayadas fins el 2010.

Després va passar per clubs com l’Atlante, l’Estudiante Tecos i el CF Monterrey, on disputà la Copa Libertadores amb qui es proclamaria campió del torneig, el seu segon títol internacional després de la Interliga de 2009 a Estats Units.

En la 2013/2014 tornà per gaudir d’una tercera etapa al seu Guadalajara natal, però els canvis de tècnic no li donaren continuïtat i en 2015 fitxà pel Tigres mexicà en préstec.

En 2015, encara que primerament anava a jugar amb CE Herediano de Costa Rica, acabà en les files del Celaya mexicà. La passada temporada l’ha disputada en el Club Atlético Independiente de la segona divisió panamenya, on ha aconseguit l’ascens a la primera categoria, sent una de les peces importants.

Tepa arriba a Ontinyent amb la intenció d’explorar nous aspectes del futbol i seguir creixent, ja que destaca pel seu bon fer en banda esquerra, on té capacitats defensives i ofensives.

Fotografía: Chivaspasion.com

Aviso de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información ‘aquí’.

Aceptar Cookies