La segona fase de la Lliga Caixabank ja ha completat dos jornades. L’equip de Bossio, va perdre la primera partida després de deixar-se remuntar pel trio d’Iván, però ahir es va refer al guanyar sabatera davant un conjunt molt competitiu com el format per Vicent, Seve i Jose. Han recuperat bones sensacions i tornen a pensar en el campionat de Lliga.

Parlem amb Bossio, el més jove del trio que conforma amb Ian i Tonet IV, per conèixer les seues sensacions a aquesta Lliga Caixabank. “Després de la victòria i el nivell mostrat, em vaig quedar molt satisfet i tornem a creure en la Lliga. Volem fer un bon paper i arribar a semifinals. Després, et jugues tot a dos partides que isquen bones”, comenta el punter del Genovés.

Després del nivell que vam mostrar ahir, tornem a creure en guanyar la Lliga Caixabank

Compten amb el cartell de favorits per tindre a Tonet IV a l’equip però no els pot la pressió. “A mi la pressió no em fa res, isc a jugar i donar tot el que tinc dins a cada partida. Tothom vol guanyar a Tonet IV i el seu equip sempre aspira a rondes altes en cada campionat, per això som els favorits “, assegura Bossio.

Crec que és un any que hem d’aprofitar per intentar guanyar el títol. Estem a un equip que se sap favorit des del principi i, encara que, pel nivell mostrat pels trios d’Iván i Vercher, serà complicat, crec que si arribem a semifinals, ens la jugarem pel títol. Ajude tant com puc a l’equip i em veig capacitat per a donar una passa més en uns mesos”, assenyala el pilotari.

En uns mesos, resoldrem qui és el guanyador d’aquesta quarantena edició de la Lliga Caixabank de raspall on són diversos els equips que estan mostrant un nivell espectacular i estan deixant veure que participen com a conjunt. “El nivell és molt alt i per tindre a Tonet i Ian en l’equip, no ens asseguren la victòria, per tant, haurem de lluitar molt per a vèncer”, analitza.

Bossio i Salelles II amb el títol de la Lliga II.

Objectiu doblet

El jugador de 20 anys va vèncer la temporada passada el títol de la Lliga 2 amb Salelles II i enguany, vol repetir triomf. Aquesta temporada formarà equip junt a Boronat i va estrenar el passat cap de setmana la competició amb una victòria que els situa líders provisionals d’aquest campionat on els punters de la Lliga Caixabank juguen de mitgers formant parelles.

“El meu somni enguany és guanyar els dos títols, això seria una temporada perfecta i el que m’obriria, possiblement, les portes de la Copa, perquè van huit mitgers i hi ha set molt clars. Voldria ser el huité però per a això, m’ho he de guanyar com va fer Murcianet l’any passat i ara ja està assentat al mig”, conta Bossio.

El meu somni enguany és guanyar els dos títols, això seria una temporada perfecta i el que m’obriria, possiblement, les portes de la Copa

La Lliga 2 és una competició que li agrada perquè té l’oportunitat de mostrar el seu nivell al mig i guanyar experiència. “És un torneig que em fa il·lusió tornar a conquerir per segon any consecutiu. L’hem començat molt bé i vull fer un bon paper, igual que en Lliga de punter per poder arribar al mig en les partides professionals de més alt nivell”, declara el del Genovés.

Murcianet és un espill on mirar-se perquè no només va guanyar la Lliga l’any passat com a punter i enguany està de mitger. Sino que les coincidències continuen. Van nàixer el mateix dia i al mateix hospital, per tant, es coneixen des de sempre. “És el camí que voldria seguir, he jugat sempre amb ell i un amic que està jugant espectacular enguany”, finalitza Bossio.