El Campionat Individual - Trofeu President de la Generalitat Valenciana d’escala i corda i raspall professional coronarà als seus campions i campiona al llarg del mes de juny. Els trinquets de Castelló de Rugat, El Genovés i Pelayo són les seus escollides per a la celebració de les finals de raspall femení, raspall masculí i escala i corda de 2024 com a culminació del campionat per excel·lència del nostre esport, el mà a mà.

El diumenge 9 de juny es disputarà la primera de les finals. El trinquet de Castelló de Rugat acollirà la final del XV Individual de raspall femení. La partida començarà a les 11:15 hores i, com la resta de finals del torneig, será emesa en directe per À Punt.

Pel que fa al raspall masculí, el 38é títol es decidirà el diumenge 16 de juny. En aquesta ocasió será el trinquet del Genovés la canxa que enfrontarà als dos jugadors més destacats del campionat.

El capítol de finals es tancarà amb l'escala i corda. El trinquet Pelayo, com és tradición, coronarà al nou campió de la 39a edició el diumenge 23 de juny, vespra de Sant Joan.

Pròximament, la Federació de Pilota Valenciana informarà sobre la venda d'entrades i la possibilitat d'adquirir-les de manera anticipada.