Moltó i Brisca guanyen la primera partida de la final de la Lliga Professional de Raspall
Raqueta y pilota

Moltó i Brisca guanyen la primera partida de la final de la Lliga Professional de Raspall

El diumenge 14 de maig es disputava la primera de les finals de Lliga Professional de Raspall, que enfrontava a la parella de Moltó i Brisca, davant el trio format per Pablo, Sanchis i Raül.

Moltó i Brisca aconseguien donar el primer colp damunt de la taula després de guanyar la partida per 25 a 15, en una partida molt igualada que ha pogut caure del costat dels dos equips.

IMG_1045

Començava el trio al dau, per tant, savia la parella que necessitava fer com fóra un joc al rest per a poder emportar-se la victòria, a més, la càtedra apostava d’inici per l’actual campió individual.

La partida anava igualada, fent cada equip el seu joc des del dau, amb relativa facilitat fins el 10 a 10, en este moment, ha pogut trencar el joc l’equip roig des del rest però finalmente tornaven a guanyar-lo els del dau, es dir, els blaus, per posar el 15 a 10 al seu favor.

IMG_1038

En aquest moment, i passant al rest el blaus, han tingut Val en diferents ocasions per fer el joc, però de nou, queia el joc per als que estaven al traure, igualant així la partida a 15. En este moment, i amb energies renovades per a la parella, passaven al rest i en este cas sí aconseguien trencar el primer joc de la partida, posant un 20 a 15 al marcador que han fet bó en el següent joc, al dau, tancant la partida amb el definitiu 25 per 15.

Ara la final continúa el proper cap de setmana al trinquet d’Oliva, on la parella que formen Moltó i Brisca poden alçar-se definitivament amb el triomf, o bé, l’equip blau de Pablo, Sanchis i Raül poden forçar el tercer envit.

IMG_0922

 

Aviso de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información ‘aquí’.

Aceptar Cookies