Club Atletisme Vila-real i les seues xiques de bronze | Yo soy noticia

Diumenge passat es va disputar el Ct. Autonòmic per equips absolut grup B en Pista Coberta. Per primera volta, el club Atletisme Vila-real es classificava, amb segurament l’equip més jove de tots els participants.

L’equip que va aconseguir la seua classificació en la 7a posició de 8 per a poder competir va estar lluitant en tot moment entre la 3a i 4a posició.

PODIUM

Les xiques van competir amb molta garra i una actitud molt valenta, en quasi tots els cassos van aconseguir fer marca personal en totes les probes i sumar els punts que va donar peu a assolir la 3a posició.

Abans de la proba final, el relleu del club es situava a la 4a posició a 2 punts del Club Atletisme Alacant, però que amb un gran relleu aconseguint la 2a posició, donava els punts necessaris per aconseguir el 3r lloc del pòdium: